En plats där vi samlar klassiska, vackra bilar som man kan hyra till sin speciella dag. Chaufför ingår!

Att gifta sig är bland det största man kan vara med om i sitt liv. Förutom själva vigseln innebär det en massa planering. Det kan vara allt ifrån brudklänning till val av plats, middag och inte minst valet utav bil.

 

För att förenkla letandet utav val av bröllopsbil för alla brudpar har tanken med bröllopsbil.se redan från start varit att skapa en plats där vi samlar klassiska, vackra bilar som man ska kunna hyra till sin speciella dag.

 

Bröllopsbilder med en vacker bil är ju en lång tradition både i Sverige och internationellt, bilen är ju faktiskt något som nästan alla kan associera sig med på ett eller annat sätt. Precis som vi människor, utstrålar ju faktiskt bilar en massa känslor, glädje, skratt, VILL-HA begär, snabbhet, sötchock m.m

 

Vi listar hundratals olika bilar i alla dess former och storlekar från hela Sverige på Bröllopsbil.se Skulle någon bil falla er i smaken kan ni göra en bokningsförfrågan via formuläret under respektive bil och samtidigt betala bokningsavgiften om 395 kr till Bröllopsbil.se (mer info om hur betalningen går till får ni i bekräftelsen)

 

Inga mellanhänder, brudparet och bilägaren kommer själva överens om alla detaljer, exempelvis datum, tid, om bilen skall dekoreras, m.m

  • En bokningsavgift om 395 kr tillkommer som betalas till Bröllopsbil.se via swish vid en bokningsförfrågan. (Swishnumret finner du i bekräftelsen efter att du gjort en bokningsförfrågan), därefter vidarebefordrar vi bilägarens kontaktuppgifter. Skulle det visa sig att bilen inte är tillgänglig det aktuella datumet återbetalar vi hela beloppet till samma telefonnummer via swish.

 

  • Efter att vi mottagit er förfrågan samt betalning kontaktar vi bilägaren för att se om bilen finns tillgänglig det aktuella datumet. Om bilägaren accepterar uppdraget vidarebefordrar vi bilägarens kontaktuppgifter till er. Skulle bilägaren tacka nej till uppdraget så återbetalar vi hela summan om 395 kr till samma telefonnummer.

 

  • Varför ska man betala en bokningsavgift innan vi vet om bilen är tillgänglig just på vårat datum? Jo, vi får väldigt mycket förfrågningar på bilar i hela landet. Detta resulterar i att vi får lägga väldigt mycket tid på att försöka kontakta bilägare för att se om de accepterar förfrågningar ifrån brudpar som ibland ej leder till en bokning exempelvis p.g.a. att man frågar på flera bilar samtidigt. Har ni hittat er drömbil så är det bara att göra en förfrågan.

 

  • Bröllopsbil.se skall endast ses som en tredjepart som förmedlar kontakt mellan två parter där fordon ställs till förfogande för fotografering och filmning vid exempelvis bröllop. För att bilen skall kunna finnas till förfogande för fotografering/filmning för brudparet erläggs en kostnad till bilägaren. Om brudparet vill åka med i fordonet mellan t.ex. vigseln och festlokalen är detta gratis och upp till chauffören att bestämma tillsammans med brudparet.