En plats där vi samlar klassiska, vackra bilar som man kan hyra till sin speciella dag. Chaufför ingår!

Att gifta sig är bland det största man kan vara med om i sitt liv. Förutom själva vigseln innebär det en massa planering.
Det kan vara allt ifrån brudklänning till val av plats, middag och inte minst val utav bil.

För att förenkla letandet utav val av bröllopsbil för alla brudpar har tanken med bröllopsbil.se redan från start varit att skapa en plats där vi samlar klassiska, vackra bilar som man ska kunna hyra för fotografering till sin speciella dag.

Bröllopsbilder med en vacker bil är ju en lång tradition både i Sverige och internationellt, bilen är ju faktiskt något som nästan alla kan associera sig med på ett eller annat sätt. Precis som vi människor, utstrålar ju faktiskt bilar en massa känslor, glädje, skratt, VILL-HA begär, snabbhet, sötchock m.m

Bröllopsbil.se skall endast ses som en tredjepart som förmedlar kontakt mellan två parter där fordon ställs till förfogande för fotografering och filmning vid exempelvis bröllop. För att bilen skall kunna finnas till förfogande för fotografering/filmning för brudparet erläggs en kostnad till bilägaren. Om brudparet vill åka med i fordonet mellan t.ex. vigseln och festlokalen är detta gratis och upp till chauffören att bestämma.

En bokningsavgift om 395 kr tillkommer som betalas till Bröllopsbil.se via swish vid en bokningsförfrågan (swishnumret finner du i bekräftelsen efter att du gjort en bokningsförfrågan), därefter vidarebefordrar vi bilägarens kontaktuppgifter. Skulle det visa sig att bilen inte är tillgänglig det aktuella datumet återbetalar vi hela beloppet till samma telefonnummer via swish.

 

  • Vi listar alla möjliga olika bilar i alla dess former och storlekar där ni som brudpar skickar en förfrågan via oss till bilägaren genom att fylla i en intresseanmälan på hemsidan.
  • Efter att bilägaren har tackat ja till er förfrågan om bilen finns tillgänglig för fotografering det aktuella datumet behöver ni betala en bokningsavgift om 395 kr till Bröllopsbil.se, därefter vidarebefordrar vi bilägarens kontaktuppgifter.
  • Inga mellanhänder, brudparet och bilägaren kommer själva överens om alla detaljer, exempelvis datum, tid, om bilen skall dekoreras, m.m

Det ska vara enkelt, smidigt och till en rimlig kostnad att hyra sin speciella bröllopsbil för fotografering. Vi på Bröllopsbil.se tycker inte att man ska behöva skapa konton, behöva logga in på olika plattformar m.m