Bentley Continental Flying Spur - Bröllopsbil.se

Hyreskostnad

4500kr

OBS! Priset avser 2 timmars hyra inkl fotografering

En bokningsavgift om 395 kr tillkommer

Bentley Continental Flying Spur 2006

Gör er speciella dag oförglömlig med den ultimata lyxbilen Bentley Continental Flying Spur. Denna ikoniska bil utstrålar elegans och sofistikering, vilket gör den till det perfekta tillskottet till er stora dag. Vid lansering var den världens snabbast bil med 4 dörrar med en luftfjädring i höjd med Rolls Royce.

Tänk dig att anlända till ditt bröllop i en fantastisk bil som garanterat kommer att dra till sig uppmärksamhet. Din chaufför, som även fungerar som personlig Concierge, kommer att se till att alla dina behov tillgodoses genom att erbjuda förstklassig 5-stjärnig service men även hantera plötsliga nödsituationer. Er Concierge ser till att du alltid är bekväm och utan stress.
Med sin lyxiga interiör och moderna funktioner så som massage och ventilerande säten är Bentley Continental Flying Spur själva inkarnationen av exklusivitet med en design som är passande särskilt för speciella upplevelser. Du och din partner kommer att känna er som kungligheter när ni körs till er destination.
Nöj er inte med en vanlig bröllopsbil när ni kan ha en extraordinär en. Vår 2006 Bentley Continental Flying Spur är det perfekta valet för par som vill göra ett statement och skapa minnen för livet. Kontakta oss idag för att boka denna enastående upplevelse och låt er bröllopsdag bli en dröm som går i uppfyllelse!

The Flying Spur används för bal, bröllop, möhippor, bachelor fest, födelsedagar, studenten, sightseeing & företagsevenemang.

Ort
Halmstad

Drivmedel
 Bensin

Färg
Vit

Privat
Chaufför

Kan
Dekoreras

Skick
Nyskick

Passagerare
3

Hästkrafter/kW
560 hk

Status
Besiktigad
Försäkrad

Årsmodell
2006

Tillverkad i
England

Säsong
Året runt

Här finns bilen

ID #6867

Gör en bokningsförfrågan


Så här gör du för att skicka en förfrågan: 

Fyll i formuläret. Betala bokningsavgiften på 395 kr via swish. (Återbetalas om bilen ej är tillgänglig)

QR-koden finner du i bokningsbekräftelsen.

Vi återkommer till dig med bilägarens kontaktuppgifter.

x